Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Στην Αθηνα / ΣΕΙΣΜΟΣ 1999: Τα 15 δευτερόλεπτα που βύθισαν στη θλίψη όλη : Το καλοκαίρι του έτους αυτού, από ισχυρό σεισμό στην ευρεία περιοχή της .

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Î'θήνα 1999: Ο φονικός σεισμός των 5,9 Ρίχτερ με τους 143
Î'θήνα 1999: Ο φονικός σεισμός των 5,9 Ρίχτερ με τους 143 from www.iefimerida.gr
Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια, βοιωτία και μερικώς. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ.

Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια, βοιωτία και μερικώς. Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Το καλοκαίρι του έτους αυτού, από ισχυρό σεισμό στην ευρεία περιοχή της . Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ και σημειώθηκε . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια, βοιωτία και μερικώς. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι.

Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια, βοιωτία και μερικώς. Î'θήνα 1999: Ο φονικός σεισμός των 5,9 Ρίχτερ με τους 143
Î'θήνα 1999: Ο φονικός σεισμός των 5,9 Ρίχτερ με τους 143 from www.iefimerida.gr
Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια, βοιωτία και μερικώς. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ και σημειώθηκε . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια, βοιωτία και μερικώς. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Το καλοκαίρι του έτους αυτού, από ισχυρό σεισμό στην ευρεία περιοχή της . Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα.

Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια, βοιωτία και μερικώς. Το καλοκαίρι του έτους αυτού, από ισχυρό σεισμό στην ευρεία περιοχή της . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ και σημειώθηκε . Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Î'ΦΩΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ....!!ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡÎ' ÎœÎ'Σ Î'ΥΤÎ' ΤÎ'
Î'ΦΩΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ....!!ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡÎ' ÎœÎ'Σ Î'ΥΤÎ' ΤÎ' from 1.bp.blogspot.com
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια, βοιωτία και μερικώς. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Το καλοκαίρι του έτους αυτού, από ισχυρό σεισμό στην ευρεία περιοχή της .

Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις:

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ και σημειώθηκε . Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, εύβοια, βοιωτία και μερικώς. Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Το καλοκαίρι του έτους αυτού, από ισχυρό σεισμό στην ευρεία περιοχή της . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι .

Σεισμοσ Στην Αθηνα / ΣΕΙΣΜΟΣ 1999: Τα 15 δευτερόλεπτα που βύθισαν στη θλίψη όλη : Το καλοκαίρι του έτους αυτού, από ισχυρό σεισμό στην ευρεία περιοχή της .. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ και σημειώθηκε . Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ.